zde se nacházíte:
Úvod

Práce v Rakousku

Chcete pracovat v Rakousku, ve svém oboru
a nevíte jak na to? Obraťte se na nás.

Žádost o zaměstnání

Práce v Rakousku

Rakousko je sociální stát a nabízí spousty výhod pro zaměstnance. Práce v Rakousku je finančně mnohem zajímavější než v České Republice a ještě dlouho se tento stav nezmění.

Kariéra s JobAustria.

Zašlete nám Váš životopis

Chcete pracovat v Rakousku, ve svém oboru a nevíte jak na to? Obraťte se na nás. Hledáme neustále nové pracovní síly ve všech řemeslech pro práci v Rakousku u top firem. Práce v Rakousku je lépe ohodnocena a přináší spousty dalších výhod.

Žádost o zaměstnání

Volná místa

Nabízíme pevné zázemí mezinárodní společnosti se sídlem v Salzburgu, která ročně zaměstnává přes 1000 pracovníků. Těšíme se na Vás Job Austria.

Pracovní nabídka

Aktuální nabídky práce

Truhlářství
Salzburger Land
Stavebnictví
Salzburg
Stavebnictví
Celé Rakousko
Pokrývačství
Salzburg
Zámečnictví
Celé Rakousko
Stavebnictví
Linz
Truhlářství
Salzburg
Malířství
Voralberg

Práce v Rakousku s JobAustria.

jsme personální agentura s dlouholetou zkušeností ve zprostředkování zaměstnání do zahraničí.  K provozování této činnosti vlastníme povolení ke zprostředkování zaměstnání vydané Úřadem práce ČR. Díky úzké spolupráci s našimi zahraničními partnery pro Vás dokážeme zajistit pracovní příležitost de-facto ze dne na den. Řešíme potřeby svých klientů v oblasti řízení lidských zdrojů a zároveň dáváme uchazečům a agenturním zaměstnancům šanci rozvoje profesního i mimoprofesního. Naše služby jsou zcela zdarma a reference našich klientů mluví za nás. Pomáháme docílit Vašemu snu.

Individuální podpora

Flexibilní personální přístup

Roky zkušeností

Nadstandartní platové podmínky

Úspora času a nákladů

Pracovní reference

Marek Jiří

19.01.2023

Chtěl bych velice ocenit profesionální a vstřícný přístup pana Raškova, který mi pomohl se vším potřebným k nástupu za prací v Rakousku.

Tímto velmi děkuji a budoucím zájemcům jen doporučuji.

S přátelským pozdravem Marek Jiří

Bezděk Josef

13.01.2023

Rád bych poděkoval firmě JobAustria za možnost pracovat v zahraničí a zvlášť panu Filipu Raškovi za pomoc při vyřizování administrativy. Vždy byl ochoten pomoc při jakémkoliv problému.

Seriózní firma, skvělá spolupráce.

Mohu jen doporučit.

S pozdravem Bezděk

Fajkus Jiří

09.01.2023

V novém roce, bych chtěl popřát firmě JobAustria, potažmo panu Raškovi jen to nejlepší a poděkovat za výbornou spolupráci.

Konečně seriózní firma, která neslibuje, ale koná. Firma, která se nevymlouvá, ale dostává svých závazků a hlavně firma, díky které jsem během pár dní od prvního kontaktu nastoupil do práce, ve které jsem spokojen nejen profesně, ale hlavně, což je pro mou rodinu důležité i finančně.

Všem, kteří mají zájem pracovat v Rakousku stejně jako já, mohu jen doporučit...

Ještě jednou moc děkuji a těším se i na další spolupráci

Fajkus Jiří

Polovka Miroslav

07.01.2023

U firmy pracuji již pátým rokem. Jen mi je líto, že jsem tak neučinil již dříve. Obrovská spokojenost. Moc díky všem z firmy a hlavně panu Raškovi, který nám všem moc pomáhá. Neváhejte a přidejte se k nám. Nebudete litovat.

S pozdravem Polovka Miroslav

10 let

Již 10 let na českém a rakouském trhu

1000 zam./rok

Ročně více než 1000 umístěných uchazečů o práci

60.000 CZK/měs. 

mzda čistého měsíčně 

14 výplat/rok

U nás vyplácíme 14 platů v roce

0 CZK

Naše služby jsou zdarma